1982 yılında İstanbul’da doğan Ani Arsu, müzikle beş yaşında piyano ve koro aracılığıyla tanıştı. Babasıyla başladığı müzik eğitimine, Levon Eroyan’la piyano çalışarak devam etti. İlk konserini sekiz yaşında veren Ani Arsu, piyano eğitimini ilerleyen yaşlarında Prof. Jirayir Arslanyan’la sürdürdü.

1998’de katıldığı Sirvart Karamanuk Şan Yarışması’nda ikincilik ödülüne layık görüldü ve akabinde Kevork Tavityan şefliğindeki Sayat Nova adlı koroya solist olarak davet edildi.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde Klasik Filoloji alanında tamamladıktan sonra, 2005 yılında MİAM’da (Müzik İleri Araştırmaları Merkezi) Dr. Paul Whitehead ile Müzikoloji üzerine yüksek lisans eğitimine başladı. Aynı zamanda Lynn Trepel ile şan çalıştı. Aynı okulda kompozisyon alanında yüksek lisans eğitimini almakta olan A. Çağlar Arsu ile tanışıp hayatlarını birleştirerek Arsu Güzel Sanatlar Akademisi’ni kurdu.

Müzik eğitimi ve pedagojisi üzerinde çalışarak Thames Valley University, Piyano Öğretmenliği lisans diplomasına sahip oldu.

0-6 yaş müzik eğitimi ve nöropsikoloji üzerine araştırmalar yapmakta olan Ani Arsu, MİAM’da Müzikoloji ve Müzik Teorisi üzerine doktora eğitimini sürdürmektedir.

İstanbul’da doğan Dilek Çipli, lise yıllarında özel piyano dersleriyle başladığı eğitmenlik mesleğini hayat boyu öğrenci kalarak geliştirmeye devam ediyor.

Çok kültürlü ve sanatla iç içe bir çevrede yetişen Çipli, profesyonel müzik eğitimine 12 yaşında İstanbul’da başladı. Lisenin ardından, lisans eğitimini Rusya Federasyonu’ndan kazandığı bursla Kazan Devlet Pedagoji Üniversitesi’nde Koro Şefliği alanında tamamlayan Çipli, Tataristan’da kaldığı süre boyunca, Volga ve Sibirya bölgesindeki halkların folklorik müziğini araştıdı.

2000’li yıllarından itibaren insan sesi, gelişimi ve etkileriyle ilgili çeşitli seminerler ve çalıştaylar organize etmeye başlayan Çipli, Kazan Gumanitar Enstitü ve Kazan Devlet Üniversitesi’nde üç yıl boyunca Uluslararası Öğrenci Korosu’nu çalıştırdı. Solist ve misafir şef olarak birçok konser ve festivalde yer alan Çipli, çalışmalarına 2004 yılı itibariyle Türkiye’de devam etti.

07.05.1985 istanbul doğumlu Hilal Özcan Kurtaran, Çanakkale’de geçen lisans öğrenciliği sürecinde dünya perküsyonları ile tanıştı ve geleneksel müzik ve danslara ilgi duymaya başladı. Akademi hayatına geleneksel danslar ve müzikler  alanında devam etmeye karar vererek 2010 yılında İTÜ TMDK Türk Halk Oyunları bölümüne girmeye hak kazandı ve 2015 yılında mezun oldu. 2016 yılında İstanbul Üniversitesi HAYEF’te Müzik Öğretmenliği Formasyon Programını tamamladı.

2013’te, Dünya Dans Günü kapsamında, koreograflığını yaptığı Devinen Ritüeller adlı ritim ve dans gösterisinde eğitmen ve dansçı olarak yer aldı. Çin, Polonya, İspanya, Rusya gibi bir çok ülkede düzenlenen uluslararası müzik ve dans festivallerinde dansçı ve müzisyen olarak yer aldı. Çağdaş Drama Derneği’nde verilen Yaratıcı Drama Liderlik eğitiminin aşamalarını tamamladı. Kekeça ve Kith Tery ile beden müziği alanında atölye çalışmalarına katıldı. Engin Gürkey Ritim Okulu’nda Latin perküsyon, okul öncesi, ilkokul ve ortaokul eğtimci eğitimi programlarını tamamladı. Mısırlı Ahmet Darbuka Okulu’nda ritim atölyelerine ve “Doğada Sanat” kampına katıldı. Fiziksel tiyatro alanında Polonya Gratowsky Enstitüsü’nden Aleksandra Kazozo’nun “Solo Performansa Doğru” konulu atölye çalışmasına katıldı. Çağdaş tiyatro pedagojilerinden, Lecoq Pedagojisi alanında Güray Dinçol’un “Şiirsel Komedi ve Bir Clown Denemesi” konulu atölyesi ile Elif Sözerin “Şiirsel Beden” konulu atölyesine katıldı. Orff-Schulwerk Elementer Müzik ve Hareket yaklaşımı alanında Macaristan ve Salzburg’da düzenlenen yaz kurslarına katıldı. Türkiye’de Orff-Schulwerk alanında profesyonelleşmek için üç aşamalı seviye geliştirme kurslarını başarıyla tamamlayan Kurtaran, elementer müzik ve hareket alanında yetişkin ve çocuklarla eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

Türvak Sinema Tv Oyunculuk Bölümü’nü üstün başarı belgesiyle tamamlayan İlkay Çelebi, profesyonel oyunculuk hayatına 1997 yılında Enis Fosforoğlu Tiyatrosu’nda eğitimini tamamladıktan sonra başladı. 2005 ve 2007 yılları arasında Şehir Tiyatroları’nda oyunculuk yapan Çelebi, İşletme Fakültesi eğitimi ile tiyatro ve yaratıcı drama tekniklerini birleştirerek oluşturduğu konseptle eğitimler vermeye devam ediyor.