Dünyanın önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Kindermusik okul öncesi özel eğitim programı 1960 yılından itibaren Almanya, İngiltere ve daha sonra tüm Avrupa ülkeleri ile Amerika’da uygulanan, öğrenme sürecinin en önemli dönemi olan 0-7 yaş grubu çocukların psikomotor, sosyal, bilişsel, fiziksel, duygusal ve sözel gelişimleri için tasarlanmış uluslararası bir programdır.

Her Kindermusik sınıfında, çocuğunuz, sosyal beceriler, problem çözme becerileri, matematik öncesi beceriler ve okuma için bir temel geliştirirken, şarkı söyleyecek, hareket edecek, enstrüman çalacak ve hikayeler duyacakları eğlenceli ve besleyici bir ortamda karşılanır. Araştırma temelli eğitim programımız tüm çocuğun gelişimine odaklanır ve çocuğunuzun müzikal, bilişsel ve sosyal olarak nasıl geliştiğini anlamanıza yardımcı olur.